הבלוג שלנו
אפיית לחם על סופר קראסט
הסופר קראסט של נינג'ה שף מתאים גם לאפיית לחם - רך מבפנים עם קראנצ'יות מבחוץ בקראסט הקריספי המושלם.
פיצה נפוליטנה על סופר קראסט
אמאל’ה ואבאל’ה, איזו אליפות!!!
פיצה נפוליטנה מושלמת עם גבינת מוצרלה אמיתית ובזיליקום טרי – פשוט הצגה!
שימו לב: הפיצה המהממת הזאת לא נאפתה בטאבון, אלא בתנור הביתי שלי על משטח אפייה סופר קראסט של נינג’ה שף.
הדבר הכי חשוב זה הקראנץ’ המדהים בחלק התחתון של הפיצה!
10 דקות בתנור, והפיצה מוכנה! יאמי!!!
משלוח חדש של משטחי אפייה
קיבלנו משלוח חדש של סופר קראסט – משטח האפייה האולטימטיבי שהופך כל תנור אפייה ביתי רגיל לטאבון.
איזה משטח אפייה עדיף – אבן שמוט או משטח פלדה או משטח נירוסטה?
אתם רוצים לאפות מאפים בבית - בתנור אפייה ביתי או בטאבון - ותוהים איזה משטח אפייה הכי מתאים לכם. משטחי האפייה הנפוצים בשוק הינם משטח אפייה מאבן שמוט, משטח אפייה מפלדה (סופר קראסט) ומשטח אפייה מנירוסטה. במאמר הזה נסקור את היתרונות והחסרונות של המשטחי אפייה השונים.