פרטים

סופר קראסט

משטח אפייה מהפכני לתנור ביתי רגיל

סכין סטייקים

הבחירה של הקרניבורים

סופר קראסט

משטח אפייה וצלייה

סכין סטייק - סדרת שקמה

סכין סטייקים ייחודית באריזת מתנה

סכין שף קיריצוקא - סדרת עלית

סכין שף יפנית מסוג קיריצוקא באריזת מתנה

סופר קראסט

משטח אפייה וצלייה

סכין סטייק - סדרת שקמה

סכין סטייקים ייחודית באריזת מתנה

סכין שף קיריצוקא - סדרת עלית

סכין שף יפנית מסוג קיריצוקא באריזת מתנה

פרטים

סופר קראסט

משטח אפייה מהפכני לתנור ביתי רגיל

סכין סטייקים

הבחירה של הקרניבורים

הבלוג שלנו

פיצה נפוליטנה על סופר קראסט

אמאל’ה ואבאל’ה, איזו אליפות!!!
פיצה נפוליטנה מושלמת עם גבינת מוצרלה אמיתית ובזיליקום טרי – פשוט הצגה!
שימו לב: הפיצה המהממת הזאת לא נאפתה בטאבון, אלא בתנור הביתי שלי על משטח אפייה סופר קראסט של נינג’ה שף.
הדבר הכי חשוב זה הקראנץ’ המדהים בחלק התחתון של הפיצה!
10 דקות בתנור, והפיצה מוכנה! יאמי!!!

איזה משטח אפייה עדיף – אבן שמוט או משטח פלדה או משטח נירוסטה?

אתם רוצים לאפות מאפים בבית - בתנור אפייה ביתי או בטאבון - ותוהים איזה משטח אפייה הכי מתאים לכם. משטחי האפייה הנפוצים בשוק הינם משטח אפייה מאבן שמוט, משטח אפייה מפלדה (סופר קראסט) ומשטח אפייה מנירוסטה. במאמר הזה נסקור את היתרונות והחסרונות של המשטחי אפייה השונים.

0
    0
    סל קניות
    סל הקניות ריקחזרה לחנות
    מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך